Sosyal medya denildiği zaman en sık şekilde kullanılanlardan biri olarak instagram karşımıza çıkmaktadır. Instagram kullanıcılarına özel olarak birçok imkanlarda sunmaya devam ediyor. Onlardan biri olarak ise karşımıza story indirme geliyor. Hikayelerinizi indirmeniz konusunda kolaylık sağlanıyor. iOS ve Android cihazlar üzerinden indirme işlemlerini pratik şekilde gerçekleştirme şansına sahip olabilirsiniz. Ayrıca indirme işlemlerinizi de hızlı ve güvenli olarak yapabilmeniz mümkündür. Hikaye indirme işlemi nasıl yapılacak, hangi yolların izlenmesini öğrenmeniz gerekecek. Başvurmanız gereken yolların şu şekilde olması gerektiğinin neler olması gerektiğini yanıtlıyoruz. Bu yazımızda da Instagram Story İndirme Nasıl Yapılır onu aktaracağız.

Instagram Story İndirme Nasıl Yapılır

Sosyal medya hesabında hikayeler paylaşıldıktan sonra, 24 saat içerisinde kalkmaktadır. Daha sonrasında ise paylamış olduğumuz video ya da resimler yok oluyor. Hesabınızdan paylaşılan hikayeler, 24 saatin sonunda arşiv bölümünde kalıyor. Instagram arşiv bölümüne gelerek şimdiye kadar paylaşımını yapmaşi olduğunuz tüm hikayeleri rahatlıkla görebilirsiniz. Arşiv bölümünden hikayeyi tekrar paylaşabilir, cihazlarınıza sorunsuz şekilde indirme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bu işlemlerinizi İOS ve android özelliğine sahip olan cihazlarınız üzerinden kolay şekilde gerçekleştirmeye başlamış olursunuz.

 Hikaye İndirmek Artık Çok Kolay

Sosyal medyayı sürekli olarak kullanıyoruz. Birçok paylaşımlar yapıyor ve takipçilerimizin görmesini sağlıyoruz. Onlardan biri olarak popülerleşen instagram ilk sırada yer alıyor. En çok tercih edilen instagram ortamında birçok işlemler sorunsuz şekilde yapılmaya devam ediliyor. Fakat instagram story indirme işlemlerinizi yapmanız için, öncellikle hesabınızın açık olmasına dikkat edilmelidir. Eğer ki hesabınızı gizliye almışsanız, yapacağınız ilk iş hesabınızı herkese açık hale getirmeniz olacak.

Android Story İndirme Yöntemleri Neler?

Android üzerinden story indirmelerinizi çok kolay şekilde yapabilirsiniz. Bu yola başvurmak isteyen kullanıcıların izlemesi gereken adımları şu şekilde belirlemiş olduk.

İlk olarak story saver uygulamasının indirilmesi gerekiyor. İndirmediyseniz burada sorunsuzca indirmelerinizi yapabilirsiniz

Uygulamayı açarak instagram hesap bilgilerinizi girmelisiniz

Ana sayfada ise takip ettiğiniz kişilerin hikayeleri yer alacak ve hikayeleri görmüş olacaksınız

Takip etmemiş olduğunuz bir kullanıcının hikayesini indirmek için, arama yaparak kullanıcıyı bulabilirsiniz.

Hikayeyi seçtikten sonra kaydetmek için save tuşuna basıyoruz.

Seçilen hikaye ise story save sayfasına kaydedilmiş oluyor.

İphone İos Hikaye İndirme

İos sistemi üzerinden instagram hikaye indirme yoluna başvurabilirsiniz. İndirme işlemlerinizi seri şekilde yapabileceksiniz. Üstelik istemediğiniz güvenlik açığı gibi durumlar söz konusu olmaz. Sorunsuz şekilde indirmelerinizi yapabileceksiniz. Fakat İos üzerinden hikaye indirme nasıl yapılır merak edenlere aktarım yapacağız.

Story reposter uygulamasını indirmeliyiz

Uygulamayı indirdikten sonra hangi kullanıcının hikayesini indirmek istiyorsanız, kullanıcı ara bölümünden aratma yapabilirsiniz

Hangi hikaye indirilecekse seçmelisiniz

Dowloand işlemi yapılmalı ve daha sonrasında save ile kaydet işlemi gerçekleşmelidir.

Seçilen hikaye, film rulonuza basit şekilde kaydedilmiş olur.

Mobil cihazlarınızın birçok özellikleri bulunur. Bu özelliklerini kullanarak bile, hikaye indirmeleri gerçekleştirilebilir. Yapacağınız en basit iş, hikayenin ekran görüntüsünü almaktır. Böylece 24 saat sonrasında hikaye kalksa bile resimleriniz bölümünde yer alır. Bu yazımızda da Instagram Story İndirme Nasıl Yapılır onu aktardık.